Prodaja ili najam HIZ-ovog stana u Ilici 191e – prikupljanje interesa do 24. ožujka 2023.

02_soba1

Prodaje se (ili opcionalno dugoročno iznajmljuje) HIZ-ov trosobni stan od 92 m2 u tkz. “pametnoj zgradi” u Ilici 191e na drugom katu s dvije podzemne garaže (2*15 m2) i spremištem (2 m2).

Komforan trosobni stan na 2. katu novije zgrade (Ingra, 2006.) može se koristiti kao ured ili se ponovnom montažom kuhinje može prenamijeniti u stambeni prostor. Miran je jer je u dijelu zgrade uvučenom od Ilice. Ulazni dio ima ugrađeni ormar iz kojeg se ulazi u veliki dnevni boravak i na lođu. Dvije spavaće sobe na drugoj strani imaju ugrađene ormare a stan posjeduje i kupaonicu s wc-om i dvije ostave od kojih se može dobiti još jedna kupaonica. Posjeduje centralno etažno grijanje na plin te klima uređaj. Opremljen je hrastovim parketom, očuvanom alu-drvo stolarijom i protuprovalnim vratima.

Uz stan su na prodaju dvije garaže na -2. katu s daljinskim otvaranjem, dimenzija 15 m2 svaka, kao i spremištem od 2 m2 na istom katu. Istočno-zapadne je orijentacije a zgrada ima energetski certifikat “C”. U upotrebi je suvremeni lift s kojim se direktno može doći od garaže na -2. katu do ulaza u stan na 2. katu. Zgrada posjeduje građevinsku i uporabnu dozvolu a isključivi vlasnik stana je HIZ.

HIZ prikuplja iskaze interesa za kupnju ili najam stana na e-mail adrese kristijan.zimmer@hiz.hr s cc:iva.frkovic@hiz.hr i naslovom “Interes za stan HIZ-a” do 24. ožujka 2023., bez navođenja ponuđene cijene. U e-mailu je potrebno navesti točan naziv/ime kupca, OIB, e-mail adresu, broj telefona i interes za kupnju ili najam. Putem iste adrese dogovara se i pregled stana. Odabrani interesenti među prijavljenima bit će pozvani na sudjelovanje u planiranoj ograničenoj licitaciji u HIZ-u.

Nekoliko fotografija nalazi se u nastavku.

Ulaz

Soba 1

Soba 1

Izba

Loggia

Loggia

Soba 2

 

Soba 3

Soba 3

 

Kupaona s WC-om

Kupaona s WC-om

Mala kuhinja (prije mala kupaonica)

Skladište (prije garderoba)

 

Prilaz ulazu u zgradu (2. ulaz)

 

Tlocrt